به گزارش تیترخزرمحمد هادی موذن با اشاره به اقدامات انجام شده برای حمایت از نخبگان در استان، اظهار کرد:
در راستای حمایت از نخبگان طرحهای متعددی در سازمان بسیج علمی و پژوهشی تهیه و تدوین شده است.
وی با اعلام اینکه این طرحها و برنامههای شامل طرح شهید چمران، شهید شهریاری، طرح جهاد علمی و طرحهای باقرالعلوم و امام صادق(ع) میشود، افزود: در اجرای این طرحها به دنبال نورآوری، محصول محور و توسعه شرکتهای دانش بنیان را پیگیری میکنیم.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران، ادامه داد: نخبگان و مخترعان در استان مازندران در پوشش این طرحها از کمکهای مادی و معنوی برخوردار میشوند این کمکها از 20 تا 660 میلیون بستگی به نوع طرح و برنامه دارد.
وی در ارتباط با فعالیت مرکز رشد و پایگاههای علمی در سطح استان مازندران،گفت: در حال حاضر 60 پایگاه علمی در سطح شهرهای استان فعال بوده و حتی در برخی از شهرستانهای حجم مراجعات دانش پژوهان بسیار بالا است.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران با اشاره به موفقیت پایگاه علمی سطح شهرستان نکا،بیان کرد: در یک حوزه شاهد مراجعه چهار هزار و 800 مراجعه کننده داریم و اقدامات حمایتی در این مجموعه آموزشهای درسی و علمی است.
وی اضافه کرد:موذن با اعلام اینکه در این مراکز علمی ما به دنبال ارائه مطالب با کیفیت علمی هستیم،افزود: به همین دلیل تعداد مراکز علمی این سازمان محدود است و پس از دریافت نتایج مناسب برنامهریزی برای گسترش در سطح کلان را در دستور کار داریم و به دنبال کیفی سازی اقدامات آموزشی در این حوزه هستیم.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران یادآور شد: در طرح شهید چمران اقدامات حمایتی ما شامل نخبگان و مخترعان نوپا میشود که پس از تایید طرح اقدامات حمایتی مالی برای ساخت نمونه اولیه طرح انجام میشود و در استان مازندران در سال گذشته طرحهای متعددی در زمینه پزشکی، کشاورزی و صنعتی انجام شده است.
وی اضافه کرد: عمده طرحهای مورد حمایت در استان مازندران متناسب با نیازمندیهای مازندران بوده و اصلا ماموریت ما رفع نظام مسائل مازندران است و تلاش میکنیم که بتوانیم به صورت منسجم و برنامهریزی شده در این زمینه اقدامات حمایتی مناسبی انجام شود.
موذن در تشریح اقدامات حمایتی در طرح شهید رجایی خاطر نشان کرد: این طرح در حوزه دفاعی و نظامی اجرایی میشود و مجریان طرحها در این زمینه با رعایت استانداردهای تعیین شده و پس از تایید در طرحهای داوری از کمکهای مالی تا 30 درصد بهرهمند میشوند و در این زمینه طرحهای متعددی مورد حمایت قرار گرفته است.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران در ارتباط با طرح باقرالعلوم که مورد توجه جدی نخبگان و شرکتهای دانش بنیان نیز قرار گرفته است،گفت: طرحهای این حوزه در پنج قسمت تقسیم شده و حجم کمکها تا 660 میلیون تومان به صورت بلاعوض پرداخت میشود و در استان مازندران تاکنون هفت طرح در لیست دریافت کمک قرار گرفتند.
وی اضافه کرد: طرحهای که در این مجموعه پذیرش میشوند تقاضا محور بوده و متناسب با نیازهای کشور و استان مازندران مورد حمایت قرار میگیرند و تقاضا در این زمینه نیز وجود داشته و هدف گذاری لازم در برنامه کاری قرار دارد.
موذن در ادامه به اقدامات حمایتی بسیج در طرح امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: طرحهای این مجموعه مربوط به توسعه علوم انسانی است و بستههای نرم افزاری که زمینه ترویج فرهنگ علوم انسانی و اسلامی را فراهم کند مورد حمایت مادی و معنوی قرار میگیرد.
وی هدف از اجرای این طرحها را کمک به مردم برای تولید کار و ثروت ذکر کرد و افزود:هدف ما توسعه فعالیت کسب و کار و رونق تولید در بستر شرکتهای دانش بنیان است و عمده درخواست ما جلوگیری از بر زمین مانده طرحها و ایدههای نخبگانی است که در بروکراسیهای اداری دچار چالش بوده و یا افرادی که با وجود داشتن خلاقیتهای علمی و اختراعات در بستر بروکراسیهای اداری راه برای توسعه پیدا نکردند.
رئیس سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران با اشاره به قابلیتهای این سازمان و طرحهای توسعهای که متصور است، افزود: برای توسعه متوازن و پایدار ما نیاز داریم که فعالیتهای تولیدی ما در مسیر دانش بنیان حرکت کنند.
انتهای پیام/